Limosaa jo 24 vuotta

"Kiitos kuuluu asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneille, joiden kanssa yhdessä olemme saaneet olla valmistamassa laadukkaita, kauniita ja kestäviä kalusteratkaisuja suomalaisiin koteihin.

Suunnittelemme ja valmistamme kalusteet omissa tiloissa ja pyrimme jatkuvasti kehittämään toimintaamme. Paljon olemme saaneet oppia vuosien saatossa ja oppiminen vain jatkuu.

Teemme työtämme rakkaudesta lajiin ja asiakkaillemme haluamme tarjota vain parasta. Priimaa laadusta tinkimättä."

- Vesa, Markus ja Limosa tiimi

Vahvuudet

Vahvuutemme ovat oma- ja paikallinen tuotanto. Suunnittelemme ja valmistamme kalusteet asiakkaiden tarpeista käsin ja vuosien saatossa olemme myös kehittäneet omaa mallistoamme.

Vetimettömät C-lista kalusteet ja aamiaiskaapit uppoavilla ovilla syntyvät mittatarkasti tuotannossamme ja asiakas saa täyttä laatua.

Historia

Martive Oy on perustettu vuonna 1999 Kuormatielle Liminkaan. Tiloja on laajennettu toiminnan kasvaessa. Nykyaikaiset koneet varmistavat laadukkaan jäljen ja mahdollisuuden tehdä myös erikoismittaisia kalusteita.

Limosa Keittiöiden nimi tulee ''Limosa Limosa'' linnusta, eli Mustapyrstökuirista, joka pesii Suomessa vain Liminganlahdella.