Tasot

Meiltä saat keittiöösi näyttävät työtasot, joissa kestävyys yhdistyy kauniiseen ilmeeseen.

Valikoimaamme kuuluvat massiivi-, laminaatti- ja kivitasot, jotka ovat kestävän valmistuksen taidonnäytteitä. Värit ja tyylit on ajateltu loppuun asti – vaihtoehtoja on monia siinä missä makujakin. 

Tutustu tasoihin, löydä mieleisesi ja tee keittiöpuuhista entistä mukavampia! Meiltä saat ammattilaisen avun, jotta valintasi osuu varmasti kohdalleen. 

Massiivipuutasot

Massiivipuutaso on näyttävä ja perinteinen valinta työtasoksi. Kestävyys on erinomainen, ja säännöllisellä huollolla puutasot pysyvät uudenveroisina vuosikausia! Valitse vasemmalta valmistaja, ja pääset selaamaan laajaa valikoimaamme.

Valmistajat:

Laminaattitasot

Laminaattitaso on helppohoitoinen ja kestävä valinta keittiön ja kodinhoitohuoneen työtasoksi. Värejä ja pintakuvioita löytyy varmasti jokaisen makuun. Valitse vasemmalta valmistaja, ja pääset selaamaan laajaa valikoimaamme.

Valmistajat:

Kivitasot

Kivitaso on luonnonmukainen ja todella näyttävä valinta työtasoksi, joka kestää niin kosteuden kuin kuumuudenkin vaivatta. Valitse vasemmalta valmistaja, ja pääset selaamaan laajaa valikoimaamme.

Valmistajat: