Taattua Limosaa myös remonttikohteissa


Remonttihaaveesi meillä toteuttaa Miikka! Hänellä on kalustesuunnittelusta yli 5 vuoden kokemus b2c sekä b2b puolella ja hän on ollut Limosan toiminnassa mukana jo lähes 10 vuoden ajan.

Remonttikohteessa kaikki kiteytyy suunnittelupöydälle. Haluamme kuunnella sinun toiveesi kalustamisen suhteen. Ammattitaidolla suunnittelemme tilan teknisesti toimivaksi tinkimättä näyttävästä lopputuloksesta. Suunnittelutyö voidaan tehdä täysin etänä, meidän esittelytiloissa Limingassa tai sinun luonasi remonttikohteessa.

Kaikilla kalustettavilla kohteilla on oma tarve ja merkitys. Oli kyse sitten keittiöstä, kylpyhuoneesta tai eteisen liukuovi-kaapistosta, niin meiltä löydät haluamasi kalusteratkaisut. Halutessasi saat kalusteista kokonaistarjouksen sisältäen asennustyöt sekä mahdolliset purkutyöt. Remonttikohteissa on käytettävissä myös uudispuolelta tuttu Op:n edullinen rahoitus!

Voita kalusteasennus

Pyytämällä meiltä kalustetarjouksen remonttikohteeseen olet automaattisesti mukana arvonnassa. Arvonta suoritetaan 1.2.2024, voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Jos kalusteesi on keretty asentaa ennen arvontaa ja voitat sen, niin hyvitämme sinulle asennuksen hinnan täysimääräisesti. Arvonta-aika 1.11.2023-31.1.2024.

Hyödynnä asennustarjous -30%

Kampanja voimassa 1.11.2023-31.1.2024. Tarjous pitää sisällään meiltä tilatut kalusteet sekä tarvikkeet. 


Kalusteremonttisi ensiaskeleet ovat tässä, ota ne meidän kanssamme!

Voit halutessasi ottaa yhteyttä myös suoraan sähköpostitse miikka.pigg@limosa.fi. 

Miten me sitten hoidamme kalusteremontin alusta loppuun? Tässä Limosan toimintapa kiteytettynä 5 osioon.

  1. Suunnittelutyö. Käydään läpi toiveet sekä remontoitavan kohteen tarpeet. Uusitaanko vain näkyvät pinnat vai vaihdetaanko kaikki runkoja myöten? Nämä asiat selviää suunnitteluvaiheessa.

  2. Tarjous. Kun suunnitelmat ovat selkeät ja materiaalivalinnat ovat tehtynä, niin on tarjouksen aika. Tarjouksessa on aina eriteltynä kalusteet hintaryhmittäin sekä mahdollinen asennustyö.

  3. Kaupat sekä tarkistusmittaus. Hyväksytyn tarjouksen jälkeen teemme kohteessa tarkistusmittauksen viikon sisällä tarjouksen hyväksymisestä tai erillisen sopimuksen mukaan. Tarkistusmittauksella varmistetaan onnistunut suunnittelutyö ennen kalustetuotantoa.

  4. Toimitus ja asennus. Kalusteet toimitetaan sovitusti remontoitavaan kohteeseen. Kun kaikki tarvikkeet on toimitettu, niin hoidamme asennuksen suunnitellun aikataulun mukaan. 

  5. Käyttöönottotarkistus ja takuu. Kun olemme asentaneet kalusteet, niin käymme yhdessä läpi lopputuloksen. Käyttöönottotarkistuksen jälkeen saat meiltä jopa 10 vuoden takuun asentamillemme kalusteille.